Üdvözöljük!

A Goldberger Law Firm széleskörű nemzetközi ügyfélkörrel rendelkező New York-i székhelyű ügyvédi iroda. Alapítója, dr. Goldberger Péter ügyvéd azzal a céllal hozta létre az irodát, hogy teljeskörű és személyre szabott jogi támogatást nyújtson partnerei részére mind az üzleti-, mind a magánszféra meghatározó területein.

Irodánk fennállása óta folyamatos jogi tanácsadói szerepet tölt be számos befektetői csoport, amerikai, illetve nemzetközi startup, kis-, közép-, és nagyvállalat üzleti életében.

A mindennapi jogi problémák megoldása mellett irodánk számos esetben vesz és vett részt új jogi és üzletviteli stratégiák kidolgozásában és kivitelezésében. Büszkék vagyunk rá, hogy működésünk során jelentős számú külföldi vállalkozás amerikai piacra lépését és terjeszkedését segítettük. Mindemellett sikeresen támogattuk magánszemély ügyfeleinket bevándorlás jogi, öröklési jogi és egyéb magánjogi problémáinak megoldásában.

Kiemelt szakterületeink közé tartozik az amerikai bevándorlási jog, ingatlanjog, társasági jog, kereskedelmi jog, peres és választott bíróság előtti képviselet, nemzetközi hagyatéki eljárások, csőd- és felszámolási eljárások.

Irodánk működésének alapja a kölcsönös bizalmon nyugvó együttműködés. Különösen fontosnak tartjuk, hogy egy aktuális jogi probléma mellett, partnereink rövid- és hosszútávú céljait, működését is megismerjük, megértsük és ezen célokat is szolgáló testreszabott szolgáltatásokat, egyedileg kidolgozott jogi megoldásokat nyújtsunk.

Nagy hangsúlyt fektetünk a jogi problémák üzleties szemléletű megközelítésére, csakúgy mint a lehető legköltséghatékonyabb és célravezetőbb megoldására.

Irodánk kiemelt figyelmet fordít partnereink érdekeinek elsődlegességére és védelmére, pontos és folyamatos tájékoztatására, valamint arra, hogy jogi szolgáltatásainkat mindvégig a legmagasabb szakmai színvonalon, precíz munkavégzés mellett nyújtsuk.

Irodánk angol, orosz és magyar nyelven nyújt jogi szolgáltatást partnerei részére